Regel- og pointrådet

I Scandinavian Highlander har vi et Regel- og pointråd, der har ansvaret for at diskutere og sætte rammerne for formatet i forhold til de overordnede regler og retninger, som spillergruppen skal følge.

Regel- og Pointrådet holder møde fire gange om året, typisk efter Cockatriceligaens individuelle sæsoner og playoffs er spillet færdigt og overstået, og her diskuteres bl.a. begivenheder/turneringer sammen med Turneringsgruppen, den næste sæson i Cockatriceligaen med Cockatriceligaens ansvarlige, problemer, der kan opstå for eller i spillerbasen, Wizards supplerende produkter, der falder uden for de typiske Standard- eller Commander-legale udgivelser, som kan byde på udfordringer for formatet, og – måske vigtigst – foreslag til specifikke ændringer i formatets Pointliste og Watchliste.

Typisk bør man ikke tage kontakt med Regel- og pointrådet, hvis man har forslag eller holdninger til Scandinavian Highlanders Pointliste (skriv i stedet på Discord-serveren under #pointrelateret-diskussion eller i Facebook-gruppen, når vi opretter et indslag, hvor det er muligt at give sin holdning til kende, eller med spørgsmål til Turneringsgruppen (skriv i stedet til turneringer@scandinavianhighlander.org).

Du bør til gengæld ikke tøve, hvis du har oplevet problemer i en eller anden grad med spillerbasen eller andet, som du ikke har haft held med at løse på egen hånd og med rimelige midler.

Seneste møde i Regel- og pointrådet blev afholdt d. 4. september, og det næste finder sted på et endnu ubestemt tidspunkt.


Medlemmer af Regel- og pointrådet

Aske Dybbro Andersen

Bent Holshagen Hemmingsen

Daniel Bergstrøm

Esben Mølgaard

Jannik Bech Laursen

Mathias Kofoed-Sommer

Mickey Fischer

Tobias Erik Alexander Kristiansen

E-mail: regelogpoint@scandinavianhighlander.org