Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Møde i Regel- og Pointrådet

2022-04-20 @ 19:00 - 21:00

Inden vi kommer for langt over i næste sæson af ligaen, er det ved at være tid til at holde møde i Regel- og Pointrådet.

Vi skal have diskuteret mulige ændringer af point- og watchliste gældende fra næste sæson af ligaen, høre om kommende turneringer og hvad end, der ellers måtte have opstået. Dertil har vores kære mønboere vist interesse for at afholde en turnering nede sydpå, og de er inviteret med til mødet for fremlægge deres forslag, så vi sammen med Turneringsgruppen kan se, om vi kan få skabt rammerne for den første Scandilander-turnering, som er arrangeret uden for både Rådet og Turneringsgruppen.

Vi skal også have besluttet rammerne for turneringer og pointgivning, hvilket bl.a. vil hjælpe Turneringsgruppen med at have noget håndgribeligt, de kan henvise til, men det samme gælder også mulige udefrakommende arrangører. Dvs. hvad er en Åben og en Lukket Turnering, og hvad er forskellen på en Pointgivende og en Ikke-Pointgivende Turnering helt konkret i Scandinavian Highlander.

Der er også en række andre ting, vi skal have talt om, og vi lægger selvfølgelig referat op på hjemmesiden, når mødet har været afholdt.

Skulle man have forslag til eller holdninger, som man mener bør blive diskuteret på dette møde, så tag gerne kontakt med Regel- og Pointrådet.

Details

Date:
2022-04-20
Time:
19:00 - 21:00

Venue

Discord
View Venue Website

Organizer

Scandinavian Highlander
View Organizer Website