Invitation til årets sidste pointgivende event (Webcamlander)

Vi byder jer alle velkommen til at deltage i årets sidste pointgivende turnering, Julebal i Scandiland, der for Corona-sikkerhedens, lethedens og julefredens skyld bliver afholdt over webcam på anden juledag d. 26. december. Vi vælger at holde eventet så åbent og nemt at tilgå som muligt, og selvom vi holder faste rammer i form af 5 runder på 60 min., så opfordrer vi også spillere, der kun kan være med lidt af vejen og som stadig har lyst til at spille Scandilander i julen til at være med, også selvom familien kræver tilstedeværelse til den årlige julefrokost senere på eftermiddagen.


Om turneringen

Hvor: Webcam (chat over Discord, vi mødes i “fælleschat” under Turneringer fra kl. 10:45)

Hvornår: Søndag d. 26. december, kl. 11:00

Format: Gældende Scandinavian Highlander-regler og pointliste med kort til og med Innistrad: Crimson Vow (husk at tjekke dit deck, inden turneringen i vores Deck Validator)

Runder: 5 runder af 60 minutter (vi holder et kvarters pause efter 1. og 3. runde – decktjek efter første runde)

Entré: Gratis

Præmier: Der er præmier til top 2 i form af Modern Horizons 2 boosters, enkeltkort og et sæt Scandinavian Highlander 2021 mesterskabskortlommer

Point og førsteplads: Alle deltagere – uanset placering – tjener point til årets pointstilling, og førstepladsen kvalificerer sig direkte til Årsmesterskabet d. 9. januar

Proxies: Gældende proxy-regler, men der er intet øvre loft (man må altså inkludere ligeså mange proxies i sit deck, som man har lyst til i denne turnering)

Decktjek: Man behøver ikke at indlevere deckliste, men efter første kamp skal man udføre decktjek med sin modstander (dvs. bekræfte, at pointlisten er overholdt, at der ikke er illegale duplikater i decket, og at de inkluderede proxies kan genkendes og læses)


Vi håber på at se en masse af jer, så hvis du har lyst til at spille Scandilander og har et webcam, der bare venter på at blive brugt, så kom og vær med til årets sidste turnering!