Hvor kan man spille henne?

Alle steder offline! Det kræver blot to deck og to spillere, men det er nok ikke den slags selvfølgeligheder, du ledte efter. Den nuværende spillerbasen er centreret i København og omegn og især på Valbys Kraftwerket (der p.t. roterer rundt på Vesterbro pga. Covid-19). Vi opfordrer spillere, der har lyst til at spille Scandilander til at tilmelde sig vores Facebook- og Discord-server (begge er linket på denne side), såvel som Facebook-gruppen ”Magic Mondays @ Kraftwerket”, hvor man også kan forhøre sig om, der er Highlander-spillere tilstede. Derudover holder vi en månedlig søndags miniturnering, og som interessen for formatet stiger, planlægger vi at afholde større kvartalsmæssige turneringer med præmier og åben deltagelse.

Der findes også måder at spille Scandilander på online. Generelt spiller vi ofte på den gratis platform Cockatrice, hvor man har adgang til alle kort gratis, og det er også her, hvor vi afholder vores liga hver sæson. Ligaen er åben for alle interesserede spillere og kører over en periode på 6-8 uger, og vi lægger typisk en invitation op i Facebook-gruppen og på Discord-serveren i god tid inden.

Hvis man hellere vil anvende Magic Online, skal man bygge et ”Freeform” deck og ellers blot følge reglerne for Scandinavian Highlander (100 kort singleton og op til 10 point af kort fra pointlisten).Sammen med de andre Highlander-formater deler vi et Magic Arena-format, der hedder Gladiator, der også er et 100-korts singleton-format, men som er begrænset af mængden af tilgængelige kort i Historic-formatet. Der er også en banliste i stedet for en pointliste, som p.t. indeholder kortene ”Oko, Thief of Crowns” og ”Field of the Dead”. Da Historic er et format, der vokser med en vis hast, kan vi varmt anbefale, at man tjekker Gladiator ud, hvis man trænger til et alternativ. Man kan finde Gladiators Discord-server her: https://discord.gg/MdYZPu2

Leave a Reply